top of page

Éva

Éva családja egy 29 nm-es, általuk komfortosított lakásban él. A férj festő, így a lakás nagyon szépen kifestett, igyekeznek a legfrissebb beázást is azonnal eltűntetni. A három fiú (16,14, 12 évesek) a konyhában kialakított galérián alszik.

Annak ellenére, hogy felnőttek dolgoznak, egy évekkel ezelőtti óriás hátralékból nem tudnak kikeveredni. Amin persze nem kell csodálkozni, hiszen Éva és férjének az összes jövedelme 160.000Ft, és a rezsijük 70.000Ft körül van havonta…

A lakásban található bútorokat a férj kapta azoktól az ügyfelektől, akiknél festést vállalt. Sajnos a fekhelyük már nagyon rozzant, nincs elég székük, az ebédlő asztal is rozoga, és nincs konyhaszekrényük (csak a falra szerelhető felső szekrények férnének el) sem. A bejárati ajtó rosszul csukódik, így a meleg inkább a kifelé megy…

Végül, de nem utolsó sorban elromlott a palackos gáztűzhelyük (a gáz nincs bevezetve a lakásba), így jelenleg egy kölcsön kapott villanyrezsón főznek.

Alapítvnyunk vásárolt egy palackos gáztűzhelyet Gyálon, és a szállítás Merétei Gábor (a tulajdonos) adománya volt a család részére!! Hoffmann Andrea és Simonovits András vett egy kinyitható sarok kanapét, és a szállítást Mendelovics Zsuzsa fizette. Egy anonim adományozótól kaptak ágyneműt is. Csodálsatos érzés volt látni a család örömét!

Tags:

bottom of page