top of page

Erika és hét gyermekes családja

Erika és férje 7 közös gyermekükkel (3-14 évesek) egy 28 nm-es lakásban él Budapesten. Az apa segédmunkásként dolgozik, ebből a jövedelemből és a családi pótlékból élnek. Tartozásuk nincs, 3 éve laknak ebben a lakásban.

Korábban is csak árammal tudtak fűteni (nincs más lehetőség), de jelenleg mindenféle fűtési lehetőség nélkül várják a telet. Esetleg elektromos fűtőpanel megvásárlásával lehetne őket segíteni, ez nem lenne olyan költséges, mint az egyéb megoldások.

Életterük egy galéria beépítése nagyban javítaná, ehhez a faanyagot kellene beszerezni, a megépítésben az apa közreműködne, vagy akár meg is oldaná önerőből.

Erika talpraesett, energikus asszony, aki ügyesen szervezi a család életét. A bájos nagy kislány büszkén mesélte, apja mi mindent megjavított már. A gyerekekkel az óvodában, iskolában elégedettek a pedagógusok.

Adományozóink segítségével sikerült egy olajradiátorral a fűtés kérdését átmenetileg megoldani, egy mosógéppel pedig óriási segítséget kapott az édesanya ahhoz, hogy ne kelljen 9 emberre kézzel mosnia.

Adományozók: olajradiátor - Szabó Erika és Vida Péter; mosógép - Illyés Sándor és Andrea; tisztítószer - Anonim adományozó

Tags:

bottom of page