top of page

Zoltán

Zoltán felesége 2011. februárjában elhunyt. Az édesanya előző házasságból származó fia erőszakkal kitette Zoltánt és kislányát önkormányzati bérlakásukból. Az édesapa igyekezett önerőből megoldani nehéz helyzetüket, de végül kénytelen volt igénybe venni a családsegítő központ, az önkormányzat és a TEGYESZ Befogadó Otthonának segítségét. Így mára lakáshelyzetük rendeződött. Az apa egészségi állapota is stabilizálódott - II. típusú diabetes -, így újra képessé vált a munkavállalásra. Jelenleg az egyik Taxi Vállalat alkalmazottja. Kislánya a Táncművészeti Főiskolára jár, 7. osztályos. Rendszeres fellépése van az Operaház előadásaiban, igen tehetséges gyermek.

Az önkormányzati bérlakás, amibe júliusban költözhetett az édesapa és kislánya természetesen bútorozatlan, azonban a család minden bútorát elvesztette az utóbbi év viszontagságai közepette.

Alapítványunk ágyakkal, szekrényekkel, polcokkal, íróasztallal, székkel, hűtőgéppel és egyéb használati eszközzel tudott hozzájárulni ahhoz, hogy a család helyzete rendeződjön, és Adrienn nyugodt körülmények között tudjon élni édesapjával, mely alapvető fontosságú iskolája, a Táncművészeti Főiskola elvégzéséhez.

Adományozók: Anonim - ágyak, szekrények, hűtőgép, ágynemű; Sóváry Emil - polcok, íróasztal, szék, szőnyeg; Blayer István és Ádám - szállítás.

Tags:

bottom of page