Varga család

2012/12/14

A család pár évvel ezelőtt költözött vidékről Budapestre. A házaspár három gyermekét neveli, akik 5, 10 és 15 évesek. Másfél éve a VII. kerületi Családok Átmeneti otthonában éltek, emiatt kapcsolatban voltak a Gyermekjóléti Központtal. Tavaly nyáron részt vettek a családos táborban, melyet a Családsegítő és a Gyermekjóléti központ rászoruló családok számára szervezett. A tábor szervezői szerint Vargáék egy nagyon harmonikus, összetartó család!

A szülők dolgoznak, a gyerekeket nagy szeretetben és odafigyeléssel nevelik. A két iskolás lány nagyon jó tanuló. Céljuk, hogy a gyerekek továbbtanuljanak, ennek érdekében megpróbálnak biztosítani minden ehhez szükséges feltételt. Mindemellett sikerült takarékoskodniuk is.

A közelmúltban el kellett költözniük a Családok Átmeneti Otthonából, mivel lejárt az ott tölthető idő. A zuglói Családok Átmeneti otthonába kerültek elhelyezésre és ezzel egy időben lakáspályázatot adtak be Zuglóban, amit meg is nyertek. Ennek feltétele volt, hogy 500.000 Ft.-ot előre be kellett fizetni. Így a lakás berendezésére már nem maradt pénzük, ugyanakkor január 16-án be kellett költözniük.

 

Alapítványunk segítségével a család ágyakhoz, egyéb bútorokhoz, paplanhoz, plédekhez, ágyneműhöz, berendezési tárgyakhoz  jutott, és így be tudtak költözni a lakásukba!

Adományozók:

 

Domokos Katalin: emeletes ágy, Flank Márta: heverő, különféle bútorok és berendezési tárgyak, Inotai Mária: paplan, pléd, ágynemű, Szauer család: szőnyeg.

Michles/Sadecky és Benedeczky Klári intézte a sokféle helyszín miatt a több, mint fél napot igénybe vevő szállítást. A 45.720Ft-os költséget a következők segítségével fizettük ki: Czárán Judit, Kárpáti András, Mózes Eszter, Szauer/Cserti család, és egy anonim adományozó.

Év:

Share on Facebook
Please reload

© 2011-2019 Eranus Alapítvány

Eranus logo white.png

ERANUS Alapítvány

 

Számlaszám: 
10104105-05735600-01003000

 

Adószám: 18212316-1-41


1025 Budapest, Battai út 5.