top of page

Júlia

Júlia már 10 éve kapcsolatban áll a kerületi családsegítő központtal. Hányattatott élete miatt csak 3 osztályt végzett, nagyon régen már csak magára számíthat. A nehéz sorsa miatt számos betegséggel küzd, pszichiátriai problémái jelentősek, emiatt elhelyezkedni nem tud. Évek óta a Foglalkoztatást Helyettesítő Támogatás (22.800.Ft), valamint a családi pótlék az összes jövedelme. Ebből gazdálkodnak havi szinten a 14 éves fiával és 23 éves lányával, aki most babát vár és decemberben fog szülni.

Júlia kevés jövedelméből próbálja fizetni a havi rezsiszámlákat, de ebből a pénzből szinte lehetetlen. Folyamatosan vannak elmaradásai a szolgáltatók felé. Adósságrendező programban már részt vett, emiatt jelenleg ebben a formában nem támogatható.

Fűtés nincs a lakásban, mert a gázfűtést kiiktatta az önkormányzat a kémények életveszélyes állapota miatt. A lakásban hideg van, ami a tél beköszöntével és a kisbaba érkezésével nagy gondot jelent a családnak.

A család kérése volt: mosógép, olajradiátor, ágy (ha lehet, fotelágy), paplan, meleg takaró, párna, ágyneműhuzat, és a születendő kisbabának pelenkák és ruhák.

Júliáék minden kívánsága teljesült!!!

Tags:

bottom of page