top of page

Noémi

Noémi férjével és öt gyermekével (13, 10, 5, 3 és 1,5 évesek) albérletben él. Noémi GYES-en van, férje targoncavezetőként dolgozik egy raktárban. Az édesapa fizetése 90.000.- Ft, a családi pótlék és a GYES havi 110.000.- Ft jövedelmet jelent.

Az édesanyánál 2012 decemberében tüdőrákot diagnosztizáltak. Sajnos a kemoterápiás kezelés mellett is növekedett a tumor mérete, ezért a műtét mellett kellett dönteni. Noémi rosszullétei és a kórházi kezelések miatt az édesapa a kemoterápiás kezelés megkezdése óta táppénzen otthon maradt a kicsikkel. Így sajnos jövedelmük is csökkent, ami tovább nehezíti a család anyagi helyzetét. Noémi két napot van a kórházban kezelésen, és két-három napot tölt utána otthon. Mikor otthon van, neki kell a gyerekek ellátását megoldani, mert az édesapa nem tud többet táppénzen lenni. Heroikus és szívszorító a család kűzdelme.

Adományozóink segítségével élelmiszerrel, tiszítószerekkel, a picinek pelenkával, popsitörlővel, bébiétellel, valamint a gáz és áram díjak befizetéséhez pénzadománnyal tudtunk segíteni. A támogatás segítségével a család maradhatott az albérletben.

Köszönjük a támogatóknak.

Adományozók: Anonim adományozók, Grósz Judit, Fehér Márta és Kárpáti András, Nagy Éva és Pallos Péter, Sanomedic Kkt., Veres Anna

Tags:

bottom of page