top of page

Dóra

A két gyermekes, szimpatikus, határozott fellépésű fiatal édesanya céltudatosan, határozottan és szeretettel kormányozza családját. Elvált, élettársi kapcsolatban él. Társa jelenleg nem dolgozik, vidékről költözött fel, most éppen állást keres.

Az édesanya 4 órás munkaviszonyban mosogat. E mellett kevés gyerektartást és a két gyerek után családi pótlékot kap. 9 és 14 éves fiai iskolába járnak.

A lakás saját tulajdonú. Amikor még Dórának volt rendes állása, sikerült megvennie lakását az önkormányzattól, így havi 4 ezer forintot fizet törlesztésre. A kétszobás lakás tiszta, a lehetőségekhez képest rendezett. A gyerekek szobája galériázott. Bútor alig van. Az anya bevételeiből éppen csak ki tudja fizetni a rezsit, a tartozást és a megélhetést, bútorvásárlásra már nem telik. A fiúk ágya romokban hever, az ágyakon kívül semmilyen bútora nincs a fiúknak, a ruháikat nem tudják hova tenni.

Adományozóinktól mindkét fiú kapott ágyat és ruhásszekrényt! Ráadásként az egyik anoním adományozónktól kaptak a fiúk egy-egy nagy tollpárnát, amire már régóta nagyon vágytak.

Adományozók: Sívó Imre, Merényi Ágnes, Hoffmann Andrea

Tags:

bottom of page