top of page

Tímea és 6 gyermeke

Tímea hat kiskorú gyermekével és élettársával él közös háztartásban egy 28 nm-es galériás bérleményben, melyet albérlőként laknak. Összes jövedelmük 127.650.- Ft, ami családi pótlékból és a GYES-ből adódik. Az albérleti díj összege 60.000.- Ft rezsivel együtt. Így az egy főre jutó jövedelem 15.956.- Ft.

A gyermekek 15,14,10, 6, 3, és 1,5 évesek. A galérián alszik a két nagyfiú és a 10 éves nagylány. Sajnos sem szivacs, sem ágy nincs a galérián. Elhasznált paplanok vannak leterítve, azon alszanak a nagyobb gyerekek. Az alsó szinten van egy franciaágy, ahol a két felnőtt és a három kisebb gyermek alszik. Ez a fekvőhely el van törve és ezért nem lehet becsukni, így a lakásban szabad terület szinte nincs is.

Miután bonyolult a 8 személyes család közös étkezése, így általában melegíteni kell az ételt, ehhez szívesen fogadnának egy mikrohullámú sütőtőt, ami szintén hiány a háztartásban.

Napi létfenntartásukhoz szükség lenne tartós élelmiszerre is. A család bármit szívesen fogad, bárminek örül, de helyzetük most nagyon nehéz. Nincsenek plédjeik, paplanokra, párnákra is nagy szükségük lenne.

Adományozóink segítségével egy kinyitható kanapéval, matracokkal, szőnyeggel, függönnyel, ágyneművel és ágyhuzattal, valamint élelmiszerrel és tisztítószerrel tudtuk támogatni a családot.

Adományozók: Anonim adományozók, Fehér Márta és Kárpáti András, Giovannini Krisztina, Horányi Klára, Dr. Kissné Huszár Anikó és családja, Locherer Zoltán, Dr. Orosz Ágnes és családja, a Mc Daniel College PreMed programjának diákjai és a Semmelweis Egyetem hallgatói, Simonovits András

Tags:

bottom of page