top of page

Péter és családja

Egy négytagú, nehéz helyzetben lévő család várja a segítséget! Péter felesége súlyos beteg, baj van a tüdejével, cukrával, vérnyomásával, emellett pszichés problémái is vannak. Felnőtt lányuk értelmi sérült, agyvérzéssel született – beszélni sem tud, önellátásban mások segítségére szorul, állandó felügyeletet igényel. Kiskorú gyermekük még iskolás. Ennyi baj mellett még Péter sem egészséges, rokkantsági nyugdíjat kap. A család összjövedelme 140.000.-Ft/hó, ebből elég nehéz mindent kigazdálkodni, kifizetni. Elmaradás miatt az áramot kikapcsolták. Sérült nagylányuk minden este fél a sötétben…

Az ELMÜ védett fogyasztói körébe felvenné a családot, kártyás órát szerelne fel, ha 70.000.-Ft-ot egy összegben befizetnének, de ezt nem tudják teljesíteni. Részletfizetésről a szolgáltató hallani sem akar. Így marad a patthelyzet, a kikapcsolt világítás és este a félelem, kilátástalanság… Nagyon kedves, jóravaló emberek, akik próbálnak mindent megtenni a megoldás érdekében!

Adományozónk segítségével sikerült a lakásban a kártyás villanyórát felszereltetni, így a családnak már nem kell a sötétben rettegni. Nagyon hálásak a számukra csodával határos módon érkezett segítségért.

Adományozó: Friss Ágnes

Tags:

bottom of page