top of page

A Nagy család

Nagyék a valóságban is sokan vannak, 10 fő lakik egy 2 szobás lakásban - 3 generáció él együtt. Sajnos munkája egyik felnőtt családtagnak sincs, így nem csoda, hogy rövid idő alatt nagy tartozást halmoztak fel a szolgáltatók felé. A Hálózat Alapítvány adósságrendező programjába bekapcsolódtak, ennek önrészét erejükön felül fizetik is, mert valahogy ki akarnak lábalni ebből a lehetetlen helyzetből, valamint kártyás mérőórát szereltettek fel mind a gáz, mind a villany díjának kézben tartására.

Áramtartozásuk fizetése kapcsán kereste meg alapítványunkat a családgondozójuk, aminek magas összege a nagy-nagy családi erőfeszítés révén immár 80.000 Ft-ra csökkent. Nagyék részletfizetési megállapodást kötöttek az ELMÜ-vel, a fent maradó összeget havi 10.000 Ft befizetésével törleszthetik.

Adományozóink segítségével 20.000.- Ft támogatást tudtunk adni a családnak, mely összeget az ELMÜ tartozás törlesztésére és a kártyás óra egyszeri feltöltésére (4.990.- Ft értékben) fordítottak. Emellett még tisztítószerrel tudtuk segíteni a családot.

Adományozók: Anonim adományozók, Dr. Petrich Judit

Tags:

bottom of page