Csókásiék legkisebb fia

2014/05/22

A Csókási családban az apuka pár hónapja infarktust kapott, jelenleg utógondozása zajlik a Kardiológiai Intézetben. Sajnos a nehéz fizikai munkát, amit eddig végzett már nem tudja ellátni, így veszélybe került a család megélhetése. Az anyuka és a nagyobbik gyerek hosszas munkanélküliség után közmunka programban vesz részt szeptember végétől, még az első fizetésük nem jött meg, addig nagy nélkülözésben éltek.

Laci, a kisebbik fiú utolsó éves az iskolában, villanyszerelő lesz. A család nehéz anyagi helyzetét látva elment dolgozni, de a munkavégzés mellett nem tudott tanulni. Azt pedig nem szerette volna a család, hogy Laci szakma nélkül maradjon. Mivel a tanulói jogviszonya még nem szűnt meg visszavették a régi osztályába! A családnak így alig marad pénze ruházkodásra, a háztartási gépek megjavíttatására.

További nehézséget okozott, hogy a kártyás gázórájukat ki kell cseréltetni, ami egy váratlan kiadás, és persze fel is kellene töltetni, hiszen lassan el kell kezdeni fűteni!

 

Adományozóink segítségével tudtunk a család részére ruhát, élelmiszert és tisztítószert adni, és ami a legfontosabb, 30.000.- Ft-tal feltöltöttük gázórájuk kártyáját, így nem maradnak az első fizetések megérkezéséig sem fűtés nélkül

 

Adományozók: Anonim adományozó, Beck Andrea, valamint a Mc Daniel College PreMed programjának diákjai és a Semmelweis Egyetem hallgatói

Év:

Share on Facebook
Please reload

© 2011-2019 Eranus Alapítvány

Eranus logo white.png

ERANUS Alapítvány

 

Számlaszám: 
10104105-05735600-01003000

 

Adószám: 18212316-1-41


1025 Budapest, Battai út 5.