top of page

Csókásiék legkisebb fia

A Csókási családban az apuka pár hónapja infarktust kapott, jelenleg utógondozása zajlik a Kardiológiai Intézetben. Sajnos a nehéz fizikai munkát, amit eddig végzett már nem tudja ellátni, így veszélybe került a család megélhetése. Az anyuka és a nagyobbik gyerek hosszas munkanélküliség után közmunka programban vesz részt szeptember végétől, még az első fizetésük nem jött meg, addig nagy nélkülözésben éltek.

Laci, a kisebbik fiú utolsó éves az iskolában, villanyszerelő lesz. A család nehéz anyagi helyzetét látva elment dolgozni, de a munkavégzés mellett nem tudott tanulni. Azt pedig nem szerette volna a család, hogy Laci szakma nélkül maradjon. Mivel a tanulói jogviszonya még nem szűnt meg visszavették a régi osztályába! A családnak így alig marad pénze ruházkodásra, a háztartási gépek megjavíttatására.

További nehézséget okozott, hogy a kártyás gázórájukat ki kell cseréltetni, ami egy váratlan kiadás, és persze fel is kellene töltetni, hiszen lassan el kell kezdeni fűteni!

Adományozóink segítségével tudtunk a család részére ruhát, élelmiszert és tisztítószert adni, és ami a legfontosabb, 30.000.- Ft-tal feltöltöttük gázórájuk kártyáját, így nem maradnak az első fizetések megérkezéséig sem fűtés nélkül

Adományozók: Anonim adományozó, Beck Andrea, valamint a Mc Daniel College PreMed programjának diákjai és a Semmelweis Egyetem hallgatói

Tags:

bottom of page