top of page

Balog család

A szülők és 2 év 3 hónapos kisfiuk egy szoba-konyhás, önkormányzati lakásban élnek a 13. kerületben. A lakást a család ügyesen kialakította, és mindent rendben tart, ami rajtuk múlik.

A falak azonban rém elhanyagoltak, a szobát az apa, aki szobafestő, már kifestette, de a konyha rendbehozatalához festékre (15 liter 6000 Ft), glettre (néhány ezer Ft) lenne szüksége (szerszámai vannak).

Másik sürgős szükségletük a kisfiúnak felírt szemüveg, 15 ezer Ft értékben, az orvosi vélemény szerint ez fontos ahhoz, hogy a szeme ne romoljon tovább. A kisfiuval nem találkoztunk, délben édesapja épp indult érte a bölcsődébe (jelenleg ő van GYES-en).

Az édesanya látássérült, rokkantellátást kap (28 ezer Ft), és ő kapja a családi pótlékot. Más jövedelmük egyelőre nincs, az anya épp próbaidős egy calling centeres álláshoz.

Az anya kérése volt még a kisfiának szükséges pelenka, ezt 6500 Ft értékben Tóth-Lenk Zsuzsa vásárolt nekik a látogatás napján. Tartós élelmiszerre is nagy szükségük lenne.

Adományozóink segítségével a konyha kifestéséhez közösen megvettük az édesapával a szükséges anyagokat, az édesanyával pedig a kisfiúnak a szemüveget.

Adományozók: Fehér Márta és Kárpáti András, Mózes Eszter, Pálfi Péter és Dr. Petrich Judit

Tags:

bottom of page