top of page

Margit és családja

Margit unokájával és dédunokájával él egy 26 négyzetméteres saját tulajdonú lakásban. Betegsége miatt évek óta leszázalékolták, rehabilitációs ellátása 49.020 Ft. Fiúunokája egyedül neveli a 10 éves dédunokát, aki a gyakori légúti fertőzések, allergia és asztmatikus tünetek miatt állandó orvosi kezelésekre szorul. A fiatalember a közelmúltban elveszítette munkáját, így jelenleg aktív korúak ellátását kapja (22.800 Ft-ot). A család ezen felüli egyetlen bevétele még a kisfiú után járó családi pótlék. Margit és unokája mindent megtesz, hogy munkát találjon, de eddig sajnos nem jártak sikerrel.

A családgondozás mentén derült ki, hogy mosógépük erősen elrozsdásodott, ajtaja leszakadt, alig használható. Kétszemélyes ágyuk, melyen mind a hárman alszanak kilyukadt, fekvőfelülete takarókkal van kibélelve, hogy alkalmas legyen a használatra.

Adományozóink segítségével egy kiváló állapotú ágyneműtartós dupla ágyat tudtunk a családnak adományozni, valamint a mindennapok megkönnyítését tisztítószerek adományozásával támogatni.

Adományozók: Anonim adományozó, Czoboly Ernő és Téglás Tímea

Tags:

bottom of page