top of page

Zsanett és kislánya

Zsanett és kislánya, - akit egyedül nevel- egy éve költözött jelenlegi lakásába, amit teljesen fel kellett újítaniuk, mert eredetileg szörnyű állapotban volt! Mára a helyiségek szépen berendezettek, pedánsan tiszták. Az édesanya előzőleg két évig nem talált munkát, de most néhány nappal ezelőtt végre sikerült elhelyezkednie!

Testvére élettársának segítségével kifizette a munkanélküli időszak alatt felhalmozódott ELMŰ tartozást, mert ki akarták nála kapcsolni az áramot. Beköltözéskor a felújításhoz is kölcsön kellett kérnie, amiket természetesen vissza kell fizetnie. A lakbérekből közel 70.000 Ft-, és a gázszámlákból további 20.000 Ft körüli adósság halmozódott fel.

A család havi állandó bevétele: 70.000 (minimálbér) + 13.700 Ft (csp) + 14.250 Ft (államtól megelőlegezett gyerektartás)

Állandó havi kiadások: 50.000 Ft rezsi + a tartozások törlesztése (amennyit éppen tud)

Adományozóink segítségével sikerült tartós megoldáshoz segíteni a családot tartozásuk kifizetésének megoldásával. Az első fizetésig gyorssegélyként élelmiszerrel és tisztítószerekkel tudtuk támogatni a családot abban, hogy talpra tudjon állni.

Adományozók: Anonim adományozók, Bódy Éva, Grósz Judit, Hoffmann Andrea és Simonovits András, Lechnerné Vadász Judit, Pálfi Péter, Sadecky Ila és Michels Gábor, Tuza Bereniké

Tags:

bottom of page