top of page

Benkőék

Benkőné lányával és unokájával nehéz körülmények között él egy VIII. kerületi önkormányzati lakásban. Legnagyobb bánatuk, hogy az októberben születendő újabb kisbabát nem tudják a mostani körülményeik közé hazahozni. A lakás bútorzata sem megfelelő, és a mindennapi életfenntartás is gondot jelent. Szegény család már többször végeztetett irtást, az önkormányzat is folyamatosan próbálkozik a kártevő-mentesítéssel, de egy idő után ez hatástalan. Hiába tartja tisztán a család a lakást, a rések, csövek mentén újra megjelennek a rovarok, akik össze-vissza csipkedik a kisgyereket.

A család helyzete jelenleg kilátástalan, minden segítségre szükségük van arra, hogy fel tudjanak készülni a kisbaba érkezésére, fogadására (összjövedelmük szociális segélyből 25.650 Ft, ápolási díjból 25.650 Ft, és a Gyes+CSP összegéből áll 39.350 Ft).

Adományozóink segítségével sikerült egy jó állapotú kétszemélyes ággyal, asztallal, székekekkel, valamint élelmiszerrel, ágyneművel, ágyhuzatokkal, törülközőkkel, valamint tartós élelmiszerrel és tisztítószerrel segíteni a családot.

Adományozók: Anonim adományozók, Balogh Eszter, Balogh Vera, Jéghoki csapat tagjai és bírói, Lerner Tamás.

Tags:

bottom of page