top of page

Enikő

Enikő és családja július óta krízislakásban él. A szerződésük februárig szól, de nagyon bíznak benne, hogy a szerződés lejárta után az önkormányzattól bérelhetnek majd lakást. A családban négy gyermek él, három nagyon kedves kisfiú, 9, 6 és 3 évesek, a 2 hónapos koraszülött kislány még kórházban van. Nagyon harmonikus és boldog családot ismerhettünk meg. Kevés bevételüket - ami a családi pótlékból, gyesből és az édesapa alkalmi munkából szerzett fizetéséből tevődik össze - próbálják ügyesen beosztani.

A kislányt csak úgy tudták hazaengedni a kórházból, ha a család be tud szerezni egy légzésfigyelő készüléket. Adományozók segítségével élelmiszerrel, babaruhákkal, babakocsival, cumisüveggel és egy légzésfigyelővel tudtuk támogatni a családot, így a legkisebb baba is hazamehetett, együtt lehet már a család.

Adományozók: Anonim adományozók, Benedeczky Klári, a McDaniel College PreMed programjának diákjai és a Semmelweis Egyetem hallgatói, Stark Eszter és Zoltán, Dr. Székely Eszter és Pálos György

Tags:

bottom of page