top of page

Mihály

Mihály egy szobakonyhás, földszinti lakásban lakik. Havi jövedelme 22.800.- Ft. Mivel korábbi elmaradása törlesztőrészleteit fizeti, ez már önmagában is meghaladja (havi 26.000) bevételének összegét. Eddig az édesanyjától örökölt ingatlan eladásából tudta fizetni a törlesztést és a rezsit, de az örökség fogyóban van. A lakásban nincs gáz, az ablakok szigetelése rossz, a fűtés semmilyen módon nem megoldott. Mivel jön a tél, ez egyre égetőbb probléma, melyet meg kell oldani. Mihály egészségi állapota infarktusa óta ingadozó. Nem bírna ki egy telet a magas belmagasságú, körbe fűtetlen lakásban.

Nagy körültekintéssel láttunk neki a fűtőtest beszerzésének. Mihály is utánajárt, segített a legmegfelelőbb megoldás megtalálásában. Legnagyobb örömére valóban az a konvektor típus és márka bizonyult a szakemberek szerint is a legjobbnak, amit Mihály gondolt. Így most már biztos, hogy a telet nem kell jeges lakásban átvészelnie. Az élelmiszer és ruhaadomány pedig külön nem várt örömteli meglepetésként érte Mihályt.

Adományozók: Anonim adományozók, Fehér Márta és Kárpáti András, McDaniel College PreMed programjának diákjai és a Semmelweis Egyetem hallgatói, Oláh Anna, Stark Eszter és Zoltán

Tags:

bottom of page