top of page

Teréz

Teréz egyedül neveli nehéz körülmények között a lányát, akit 1 évre ki kellett emelni a családból. Most sikeresen hazagondozták, de az édesanya megfelelő körülményeket szeretne teremteni számára és a lakásában kialakítani egy fürdőt (egy zuhanyfülkét, bojlerrel). Az önkormányzat felmérte a költségeket, és megállapított számára támogatást, amelynek 30% önrészét (118. 995 Ft) neki kellene kifizetnie a havi 60e Ft-os fizetéséből. Május 15-ig kellene ezt az összeget kifizetni, hogy megkaphassa a támogatást. Teréz nagyon igyekszik, de havonta csak 20-20 ezer Ft-ot tud félretenni. Eddig napi 12 órákat is dolgozott egy kórház mosodájában, de most, hogy a kislánya már vele él, nem tud és nem is akar ilyen sokat távol lenni otthonról. Persze így a jövedelme nagyon lecsökkent.

Alapítványunk a Nyugodt Szív Alapítvánnyal összefogva mind az önrész, mind a fürdőszoba felújításához tudott támogatást nyújtani. Emellett még tisztítószert kapott a család.

Adományozók: Anonim adományozó, Bay Gábor, Fehér Márta és Kárpáti András, Nagy Roland, Németalföldi Tolmács és Fordító Iroda, Dr. Székely Eszter és Pálos György

Tags:

bottom of page