top of page

Tímea

Amikor beléptünk a lakásba, felfedeztük, hogy tavaly már voltunk náluk, akkor egy tolóajtós szekrényt és kis bútorokat kapott az Eranus segítségével. Már akkor is elámultunk azon, hogy egy ilyen kis helyen hogyan tud rendet tartani! Most is minden a helyén volt, sőt bizonyos használati dolgokat nem is tud elöl tartani a helyhiány miatt. A gyerek lavór az ágy alatt, a villanyrezsó a függöny mögött az ablakban. Az utolsó találkozásunk óta férjhez ment és a napokban született meg közös gyerekük.

Tímeáék visszamaradt jogcím nélküli lakáshasználó egy 16nm-es komfort nélküli lakásban. A tartozását kifizette, azonban bérleti szerződést nem kötöttek vele. Jelenleg méltányosságból maradhatnak ebben a pici lakásban, de nagyon reménykednek egy önkormányzati lakás kiutalásában, hiszen már régen pályáznak rá. Óvodás korú kisfia nagyon szeretne egy puzzle-t, amit édesanya az újszülött érkezése miatt nem tud neki megvenni. Tímea a babakelengye jelentős részét már beszerezte. Szüksége lenne még azonban a kiságyba egy matracra.

A négytagú család havi állandó bevétele: 136.500 Ft, és az állandó kiadása: kb 20.000 Ft.

Tímea azt kérte, hogy amennyiben lehetőség van, segítsük hozzá a matrac megvételéhez és a kisfiának vigyünk egy puzzle-t.

Adományozóinktól kapott egy matracot, a kisfiú egy puzzle-t és ezen kívül tartós élelmiszereket is.

Adományozók: Beck Andrea és Hámori Márta

Tags:

bottom of page