top of page

Ildikó

Ildikó egyedül neveli beteg gyermekét. Bencének autizmusával összefüggésben magatartásbeli és emocionális zavarai vannak. Mozgásában is elmaradt: lassabban fejlődik, mint azonos életkorú társai. Mindezek miatt – bár speciális iskolákba járt – mindenhol beilleszkedési problémákkal küszködött. Sajnos iskolája még azt sem tudta garantálni, hogy állapota szinten marad, nem romlik. Bence és Ildikó életébe óriási változást hozott, hogy nemrégiben a Családsegítő Szolgálat segítségével kapcsolatba kerültek egy Alapítvánnyal, ahol a gyermek speciális fejlesztésben részesül, az anya pedig pszichés segítséget kap. A speciális és nagy óraszámú fejlesztés az elmúlt négy hónapban megmutatta pozitív hatását: Bence magatartásában és viselkedésében is változás figyelhető meg. Agresszivitása csökkent, magatartása javult, gyógypedagógiai szempontból pedig fejlődésnek indult. Mindezekért a Családsegítő Szolgálat elengedhetetlennek tartja a Nem Adom Fel Alapítvány és a család további együttműködését.

Ildikó sajnos csekély jövedelméből nem tudja kigazdálkodni a civil szervezetnél tartott foglalkozások díját, melyet a második tanévre befizettünk Bence és édesanyja részére.

Adományozók: Bay Gábor, Fehér Márta és Kárpáti András, Mélykuti Ilona és Elek László, Oláh Anna, Dr. Székely Eszter és Pálos György

Tags:

bottom of page