top of page

Júlia

Az ötvenedik évéhez közelítő Júlia 2008 óta áll kapcsolatban a Családsegítő Szolgálattal. Az elmúlt tíz évben a Szolgálat adósságkezelési, anyagi problémáiban segítette. 2016-ban lakásán már közel kétmilliós tartozása volt, amire részletfizetést kért. A Józsefvárosi Gazdálkodási Központ igazolta, hogy idén májusra a hátralékot sikeresen visszafizette, ezért bérleti szerződését meghosszabbíthatja. Júlia napi két órát tudott dolgozni, mert mellette súlyosan beteg édesanyját kellett ápolnia. Ezért ápolási díjban részesült. Édesanyja idén januárban elhunyt. Júlia nemrégiben veszítette el édesapját is, így most igen nehéz időszakon megy keresztül. A gyász feldolgozásában szakemberek segítségét kérte.

Az ápolási díj megszűnésével jövedelme kevesebb lett, más munkát még nem talált. Lakását most, hogy bérleti szerződését meghosszabbították, szeretné felújítani. A festést már sikeresen elintézte, a nyílászáró cserére is pályázni akar, mert ablakain rémesen húz be a hideg.

Az anyagilag nagyon megterhelő felújítás mellett kevés pénze maradt, az Alapítványtól egy villanyradiátor megvásárolásához kért segítséget, hogy a téli hidegben is valamennyire be tudja melegíteni a szobáját.

Adományozók: Grósz Judit, Horkay András, Oláh Anna, Dr. Székely Eszter és Pálos György

Tags:

bottom of page