top of page

Edit

A 44 éves Edit egyedül neveli 15 éves fiát és 9 éves leányát. A gyermekek édesapjával egyáltalán nincs kapcsolatuk. Veronika izomsorvadással küzd, amely során az immunrendszere lebontja az izomszöveteket, emiatt időnként kemoterápiát kap. Kardiológiai problémái is vannak, rendszeresen szed gyógyszert.

Editet betegségére való tekintettel leszázalékolták, ennek ellenére részmunkaidőben dolgozik. Jövedelme azonban így sem elég ahhoz, hogy önálló albérletet béreljenek, ezért jelentkezett a Családok Átmeneti Otthonába, ahová fel is vették őket.

Gyula fiánál decemberben fekélyes vastagbélgyulladást és autoimmun betegséget diagnosztizáltak. A Heim Pál Kórházban kezelték hosszú ideig, most már csak ambuláns ellátást kap. Hogy a gyereknek ne kelljen sztómával élnie (ez egy olyan mesterségesen, sebészek által létrehozott bélnyílás a hasfalon, melyen keresztül a széklet a szervezetből távozni tud), egy speciális oltás-sorozatot kell kapnia, amelynek összege 134.000 Ft.

Az édesanya az oltássorozat költségeihez kéri az Alapítvány hozzájáruását.

A család számára támogatást adtunk Gyula gyógyulásához szükséges vizsgálatok, gyógyászati szerek és -eszközök beszerzéséhez.

Adományozók: Bay Gábor, Dr. Friss Ágnes, Horkay Gábor, Mezősi Miklós, Oláh Anna, Dr. Székely Eszter és Pálos György

Tags:

bottom of page