top of page

Hédi

Hédi 47 éves. Élettársával közösen neveli kiskorú unokáját. Évekig munkanélküliek és hajléktalanok voltak. Végül a Budapest Esély Nonprofit Kft-nél helyezkedtek el. Az Alapítványnál támogatott foglalkoztatás keretében tudnak dolgozni, ami azért fontos, mert egészségügyi állapotuk miatt a nyílt munkaerőpiacon elhelyezkedni nem tudnak. Családi, és baráti segítségre nem számíthatnak, természetes támasszal nem rendelkeznek.

Hédiék most ideiglenesen egy 26 nm-es, gázfűtéses lakásban élnek, melyet az Utcáról- Lakásba Egyesülettől bérelnek. A bérleti díjat mindig kifizették, de az áram- és gázdíjjal elmaradtak, mert alacsony jövedelmükből többször is képtelenek voltak kifizetni. Összes tartozásuk 86.623 forint. A család összes jövedelme 121.880 Ft havonta.

Most kapnának egy önkormányzati bérlakást, de az új lakásba költözés feltétele, hogy a jelenlegi lakásban ne legyen elmaradásuk, tartozásuk.

A család nevében befizettük a 86.623 Ft elmaradást, így már nincs semmi akadálya, hogy végre saját bérlakásba tudjanak költözni.

Adományozók: Adorján Bence és családja, Czoboly Márton, Czoboly Mihály, Fehér Márta és Kárpáti András, Mélykuti Ilona és Elek László

Tags:

留言


bottom of page