top of page

Boldizsár

Boldizsár feleségével és két gyermekével él együtt. Saját lakásuk nincs, albérletben élnek. A bérleti díj havonta 95.000 Ft + rezsi. A család több okból is nehéz helyzetben van. Kiskorú gyermekük pszichés fejlődési zavarral és beszédfogyatékossággal él, különleges bánásmódot, kiemelt figyelmet igényel. Az édesanya egészségi állapota is megromlott, nemrég sérvműtéten esett át, dolgozni jelenleg nem képes. Nagykorú gyermekük betegsége miatt hónapok óta szintén nem munkaképes, ezért visszaköltözött a szülőkhöz. A családfenntartó, Boldizsár egy költöztető cégnél dolgozik, azonban az idén megbízásaik jelentősen lecsökkentek, ezért rendkívül nehéz anyagi helyzetbe kerültek.

Az Alapítványtól 50.000 forint támogatást kértek élelmiszervásárlásra. A megkeresést követően az édesanya elhunyt. Ebben a kétségbeejtő helyzetben a temetés költségeihez is hozzájárultunk.

Adományozók: Adorján Bence és családja, Grósz Judit, Korányi László, Papi Attila, Dr. Szepesi Anna és Waliczky Tamás, Dr. Székely Eszter és Pálos György

Tags:

Comments


bottom of page