top of page

Erika

Erika egyedül neveli 8 éves és 16 hónapos kisgyermekét egyszobás lakásukban. Az anyuka enyhe fokban értelmi sérült, intézetben nevelkedett. Az államtól kapott pénzen saját tulajdonú lakást vásárolt, mely sajnos hitellel terhelt. Segítsége, támogató környezete nincs, pedig nagy szükségük lenne rá. Az anyuka GYES-en van, de szeretne visszamenni dolgozni. A család bevétele minimális, amlig marad pénzük a mindennapokra, élelmezésre, a számlák befizetésére és a hotel törlesztésére. Jelenleg a családsegítő központ segítségével a kiadások átcsoportosítása történik, valamint a gyermekek orvosi kezelését és a hivatalos ügyek intézését is támogatják. Sajnos a 16 hónapos kislány ételallergiás, ami miatt fokozott figyelmet és gondozást igényel.

Adományozóink segítségével sikerült egy rácsos kiságyat, egy heverőt, egy ágyneműtartós szekrényt, valamint tisztítószereket, felnőtt és gyermekruhákat valamint játékokat adni a családnak.

Adományozók: Tiza Bereniké és családja, Vígh Andrásné, Magyar Jégkorong Szövetség tagjai, Fülöp Miklós és családja, Barnáné Tóth Erzsébet

Tags:

bottom of page