top of page

Veronika

Egy 27 nm-es, 1 szobás, komfortos, gázfűtéses, önkormányzati lakásban élnek hárman: anya (Veronika), apa, és a kilenc éves gyermekük. Havi jövedelem: családi pótlék 13.700 Ft, közmunka 47.000 Ft, és az apa rehabilitációs ellátása, ami 19.530 Ft. Havi rezsikiadásuk 36.000 Ft.

A család anyagi problémája miatt népkonyhai szolgáltatást vesz igénybe. Mivel az apa beteg, így Veronika a családfenntartó, és amikor nincs éppen közmunka, akkor csak 22.800 Ft-ot kap. A kevés jövedelem miatt díjhátralékuk van, amit jelenleg még nem tudnak adósságcsökkentési támogatással kezelni.

Lakásuk nagyon szépen rendben tartott, és tiszta. Látszik, hogy sok energiát fordítanak arra, hogy otthonos körülmények között tudjanak élni. Jelenleg egy ágyban alszanak mind a hárman, és ez az egy fekvőhely is rossz állapotban van. A mosógépük is nagyon rossz állapotban van.

Adományozóink segítségével sikerült egy kihúzható fotelágyat és egy botmixert ajándékozni a családnak, így megoldódott az alvóhely-prbléma, és teljesült a kisfiú nagy vágya a mixerrel:)

Adományozók: Merényi Ágnes, Dávid Ágnes és Horváth Zsolt, Lechnerné Vadász Judit.

Tags:

bottom of page