top of page

Tímea

Tímea párjával és négy kiskorú gyermekével él egy egyszobás albérletben. A család nehéz anyagi körülmények között él. Tímea párja munkanélküli, egészségi állapota miatt nehezen talál munkát. GYES-en van a négy éves ikerpárral. Jövedelmük nagy része a lakhatás költségeire megy el. Szükségük lenne egy hűtőszekrényre, mivel a meglévő hűtő fagyasztó része nem működik, így Tímea nem tud nagyobb mennyiségben húst és mélyhűtött élelmiszereket tárolni. Illetve ha van rá lehetőség a 7 éves lányuk részére lenne szükséges egy új szemüveget csináltatni. A régi szemüvegét már nem használhatja, mert sokat romlott a szeme, de a családnak jelenleg nincsen pénze, hogy új szemüveget csináltassanak.

Beszélgetésünk során kiderült, hogy az ikerpárból a kisfiúnak is kellene szemüveg és ezért azt javasoltuk, hogy neki is csináltatunk szemüveget.

Alapítványunktól mindkét gyermek részére csináltattunk szemüveget, valamint élelmiszerrel segítettünk.

Adományozók: Anonim adományozók, Hoffmann Andrea és Simonovits András, a McDaniel College PreMed programjának diákjai és a Semmelweis Egyetem hallgatói, Sadecky Ila és Michels Gábor, SZJA 1%

Tags:

bottom of page