top of page

Rozi

Rozi élettársával és két gyermekükkel él. A szülők vidékről kerültek a fővárosba, saját lakással soha nem rendelkeztek. Albérletről albérletre vándorolnak. Kisebbik gyermekük súlyos beteg. Több műtéten és kezelésen is átesett eddigi élete során. Rendszeres kardiológiai és pulmonológiai ellenőrzésre kell vele járni. Rozi folyamatosan hordja a gyermeket a különböző vizsgálatokra, így munkát vállalni nem tud. Jövedelme 53.700 Ft, ami GYES-ből és a gyermek után járó emelt családi pótlékból tevődik össze. Az apa alkalmi munkát vállal, amiből a havi nettó jövedelme kb. 50.000 Ft. Szeretne elhelyezkedni bejelentett munkahelyen, de ez eddig még nem sikerült.

A család egy egyszobás, komfortos albérleti lakásban él, melynek az albérleti díja 40.000 Ft+ 26.040 Ft, valamint kb. 23.000-24.000 Ft a lakásfenntartás költsége. Az egyszerű bútorokkal berendezett lakásban gyönyörű rend van. Rozi mindent megtesz annak érdekében, hogy gyermeke ellátását biztosítani tudja.

A család sajnos nem tudja ebben a hónapban kifizetni az albérleti díjat, ami azt jelenti hogy utcára kerülhetnek a beteg gyermekkel.

Adományozók segítségével befizettük az aktuális havi lakbért. A család megnyugodhatott, hogy fedél maradt a fejük fölött.

Adományozók: Anonim adományozók, Palágyi Andrea és Ghymes Balázs, SZJA 1%, Váradi Judit

Tags:

bottom of page