top of page

Katika

Katika 79 éves idős, jelenleg járóképtelen asszony, gondozónő jár hozzá, magát ellátni nem tudja. Az Elmű szolgáltatótól megkapta az éves elszámoló számláját, amelyen 49.295.-ot tüntettek fel, amit még ki kell fizetnie. Katikához megérkeztek ezek a levelek, viszont sajnos idős korából adódóan elkeverte őket, így ez az összeg nem került rendezésre. A tartozás miatt ki akarják kapcsolni az áram ellátásból. Már egyszer voltak a néninél az Elmütől, csak nem tudtak bejutni. Mivel kifutott a határidőből, részletet már nem kötnek vele. A tárgyhavi Elmű csekkjeinek befizetését szomszédja segítségével tudja megoldani, abból elmaradása nincsen. Nagyon fontos, hogy Katika tudja ezt a számlát rendezni, mert ha kikapcsolják a szolgáltatásból két hétig áram nélkül marad, plusz a visszakapcsolási díj is őt terheli.

Adományozóink segítségével azonnal befizettük Katika elmaradását még a határidő lejárta előtt, így tartozása megszűnt, az áramot nem kapcsolja ki a szolgáltató Katika otthonában.

Adományozók: Anonim adományozó, Bakocs Marcell, Palágyi Andrea és Ghymes Balázs, SZJA 1%, Dr. Székely Eszter és Pálos György, Váradi Judit

Tags:

bottom of page