top of page

Barbara

Barbara fél éve vesztette el munkáját, évek óta fennálló depressziója miatt. Azóta acsaládi pótlékon kívül csak az utóbbi hónapokban kapott álláskeresési támogatást. Egyéb jövedelme nincs, lakásán azonban tartozás gyülemlett fel, és a közüzemi szolgáltatók felé is tetemes adósságot halmozott fel. Az anya nem fordult sehova segítségért, fia, Krisztián iskolája jelezte a problémát a Gyermekek Átmeneti Otthona és a Család-és Gyermekjóléti Szolgálat felé. Június óta mindkét intézmény intenzíven segíti a családot. Krisztián a GYÁO-ban részesül ellátásban, de az anyának továbbra is nagyon komoly anyagi nehézségei vannak: tankönyvre, Krisztián ruházatára, gimnáziumi programjaira és a még nem rendezett adósságokra. Barbara munkakeresése folyamatban van.

Alapítványunk segítséget nyújtott Krisztián iskolai tanulmányainak folytatásához, valamint az elmaradt közüzemi díjak befizetéséhez.

Adományozók: Anonim adományozó, Bay Gábor, Fehér Márta és Pálos György, Nagy Roland, Dr. Székely Eszter és Pálos György, SZJA 1%

Tags:

bottom of page