top of page

Edit

Edit a brutális, bántalmazó apa elől három gyermekével az anyai nagyszülő lakásába menekült, és kb. két éve egyedül neveli a három iskolás gyermekét – a hatodikos Andikát, a negyedikes Gáspárt, és a másodikos Tamáskát. Editet édesapja 75 éves múlt, nyugdíjas, minden téren igyekszik lányát és unokáit támogatni. Az anyukát munkájából fél évvel ezelőtt súlyos rosszullétei miatt elbocsátották, melyet mint kiderült rendkívül magas cukra okozott. Sajnos a gyógyszer helyett sokszor élelmiszert vásárol az édesanya, így jelenleg sem állt be a normális vércukorszintje. Csak alkalmi munkákat talál, jelenleg nem dolgozik, jövedelme nincs (ruházati eladó képesítése van, de bármit elvállal, munkát keres). Középső fiával (ADHD) rendszeres az iskolai probléma, mely nagy nehézséget okoz. A lakás - melyben minden árammal működik - nagyon lelakott, a háztartási készülékek tönkrementek, a gázt kikapcsolták évekkel ezelőtt.

A nagyon nehéz sorsú családot egy olajradiátorral, a villanyóra feltöltő kártyához anyagi támogatással és élelmiszeradománnyal segítettük.

Adományozók: Anonim adományozó, Grósz Judit, Kocsis Gábor, Psziché-Tréning Bt, Dr. Simó Jutka és Dr. Bokor László, Dr. Wladika Zsuzsa és Vadászy Domokos

Tags:

bottom of page