top of page

Olga

Olga 5 kiskorú gyermekével maradt magára élettársa (gyermekei apja) hirtelen halálakor. Önkormányzati lakásuk, lakhatásuk a férfi által volt biztosított. Elhunytával nagy bajban hagyta magára családját, mivel a lakbérben felhalmozott hátralékot, kb. 300 ezer forintot nekik kell átvállalni ahhoz, hogy ne kerüljenek szoros határidőn belül kilakoltatásra, illetve az önkormányzat esetlegesen további segítséget tudjon (legyen hajlandó) nekik nyújtani. Olga jelenleg még legkisebb, 2,5 éves kislányával otthon van, de alkalmi munkaként takarítani jár testvérével. Ezzel a bizonytalan keresettel összesen átlag 100-150 ezer forint a havi bevételük. Az árvaságit elintézte, de még nem kapott. A részlettörlesztés megkezdéséhez egy összegben várnak tőle egy nagyobb összeget.

Olgának az első díjhátralék befizetésében nyújtottunk anyagi segítséget. A további, már kisebb összegű törlesztőrészletek befizetését az édesanya már képes lesz teljesíteni.

Adományozók: Anonim adományozó, Grósz Judit, Fehér Márta és Kárpáti András, Oláh Anna, Dr. Székely Eszter és Pálos György

Tags:

bottom of page