top of page

Kevin

Kevin élettársával, 2021.05.27.-én született közös kisálányukkal 2021. 08.12. óta élnek a Családok Átmeneti Otthonában. Mindketten állami gondozásban nőttel fel.

Szakmája egyiküknek sincs. Alexa gyesen van, Kevin pedig alkalmi munkákat végez építkezéseken és épületbontásokon, ebből tartja el családját. Ahhoz, hogy jobban fizető és állandó, bejelentett munkát kapjon, szüksége lenne olyan szakmára, amit tudna hasznosítani. Kevin nagyon szeretne földmunka, rakodó és szállítógépekre gépkezelői OKJ-s bizonyítványt illetve lánctalpas kotrókra gépkezelői jogosítványt szerezni, mert ezek munkájában nagy előrelépést jelentenének. Ha meglennének ezek a végzettségei, könnyebben tudna állandó, bejelentett munkaviszonyt létesíteni, és a fizetése is sokkal több lenne, mint most.

A képzést lebonyolító képzőhellyel Kevin felvette a kapcsolatot. Munkahelyétől előleget vett fel, és a képzési díj (melynek ára vizsgával együtt 79.900 Ft) felét befizette. A képzés költségei nagyon nagy terhet rónak a családra. A hátralévő részlet befizetésével tudtuk támogatni a családot.

Adományozók: Grósz Judit, Mélykuti Ilona és Elek László, Őz Beáta

Tags:

Comments


bottom of page