top of page

Magdolna

Magdolna egyedül neveli két gyermekét, pszichiátriai beteg, rehabilitációs ellátásban részesül. Mindkét gyermeke - a 16 éves fia és a 11 éves kislánya – speciális iskolába jár, ahol a szükséges fejlesztést megkapják. Magdolna mindent megtesz értük, a háztartást ellátja és igyekszik munkát keresni ellátása mellett, de eddig nem járt sikerrel. A családnak ingyen étkezést biztosít szociális helyzetük miatt a családsegítő központ.

A családnál pár hete kint járt a Józsefvárosi Vagyonkezelő Zrt. bérlemény ellenőrzésen, ahol azt kifogásolta, hogy a lakás már évek óta nincs kifestve. Minimális jövedelmük mellett Magdolna enni is alig tud adni a gyerekeinek, kifestésre már egyáltalán nem marad pénzük. Most attól fél, hogy amennyiben nem tesz eleget a Vagyonkezelő kérésének, úgy a bérleti szerződése felmondásra kerül.

Adományozóink segítségével meg tudtuk vásárolni a lakás kifestéséhez szükséges anyagot, eszközöket, így már nem mondhatja fel szerződésüket a Vagyonkezelő. Ezenkívül még tisztítószert tudtunk adni a családnak.

Adományozók: Anonim adományozók, Czárán Jutka, Pálfi Péter

Tags:

bottom of page